Bij de buitenschoolse opvang ( bso ) worden kinderen opgevangen vanaf 4 jaar die de basisschool bezoeken. Wij bieden de volgende opvangvormen:

  • voorschoolse opvang: opvang in schoolweken vanaf 7.30 uur en verlenging vanaf 7.00 uur mogelijk totdat de school begint;
  • naschoolse opvang in schoolweken: opvang alléén in schoolweken na schooltijd tot 18.00 uur, verlenging tot 18.30 uur is mogelijk;
  • vakantieopvang; opvang alléén in schoolvakanties van 7.30–18.00 uur, verlenging vanaf 7.00 en/of tot 18.30 uur is mogelijk;
  • combinaties van bovengenoemde opvangvormen.

Onze bso locaties zijn zoveel mogelijk in de buurt van scholen, zodat de tijd tussen school en de opvang zo kort mogelijk is. In een groep worden 20 of 30 kinderen opgevangen, begeleid door twee of drie gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. De activiteiten worden op de verschillende leeftijden en interesse van de kinderen afgestemd.

De bso sluit in schoolweken aan op de schooltijden. Voor schooltijd worden de kinderen opgevangen door een pedagogisch medewerker en op tijd naar school gebracht.

Na schooltijd is er eerst een rustmoment met iets te drinken. Daarna is er tijd voor een individuele of groepsgerichte activiteit op het gebied van sport, cultuur en creativiteit die in overleg met de kinderen wordt bedacht.

Kinderparticipatie zorgt ervoor dat de kinderen zich betrokken, en dus beter op hun gemak, voelen. Bij mooi weer worden er zoveel mogelijk activiteiten buiten gedaan.

Tijdens vakantieperiodes wordt er per dag een programma samengesteld zodat er elke dag weer iets anders te beleven is. Vanzelfsprekend houden de medewerkers van de bso rekening met de mogelijkheden van de kinderen.

Locatie01

Druivengaarde 1 (Volgerlanden)

De locatiemanager is Stephanie Kuivenhoven,
s.kuivenhoven@solambacht.nl
De locatiemanager is Margit Verheuvel
m.verheuvel@solambacht.nl

Assistent-leidinggevende is Sjoeke Mak en Tamara van der Pluijm
Telefoon 078 – 6812838

De Druivengaarde ligt in de nieuwe wijk de Volgerlanden. De locatie maakt deel uit van het onderwijs- en welzijnscluster “De Volgerlanden”. Behalve de kinderopvang zijn onder meer vier basisscholen hier ondergebracht, waardoor er veel samenwerkingsmogelijkheden bestaan.

De Klimboom Druivengaarde 5 (Volgerlanden)

De locatiemanager is Margit Verheuvel
m.verheuvel@solambacht.nl

Assistent-leidinggevende is Sjoeke Mak en Tamara van der Pluijm
Telefoon 078 – 6812838

De Druivengaarde ligt in de nieuwe wijk de Volgerlanden. De locatie maakt deel uit van het onderwijs- en welzijnscluster “De Volgerlanden” en “Sophiastaete”. Behalve de kinderopvang zijn onder meer vier basisscholen hier ondergebracht, waardoor er veel samenwerkingsmogelijkheden bestaan.

Locatie01

Druivengaarde 13 (Volgerlanden)

De locatiemanager is Jantine van der Linden
j.vanderlinden@solambacht.nl

Assistent-leidinggevende is Tamara van der Pluijm
Telefoon 078 – 6812838

De Druivengaarde ligt in de nieuwe wijk de Volgerlanden. De locatie is in het nieuwe gebouw SophiaStaete en maakt deel uit van het onderwijs- en welzijnscluster “De Volgerlanden”. Behalve de kinderopvang zijn onder meer vier basisscholen hier ondergebracht, waardoor er veel samenwerkingsmogelijkheden bestaan.

Locatie01

Strobenenbogerd 10p (Kindcentrum Krommeweg)

De locatiemanager is Nicole Marinus
n.marinus@solambacht.nl

Assistent-leidinggevende is Yvonne van Bochove
Telefoon 078 – 6817144

De locatie aan de Strobenenbogerd ligt midden in de wijk Krommeweg.
Het vormt een geheel met twee basisscholen, de Bron en de Meander,
en het gymnastieklokaal Bekestein. De scholen en het gymnastieklokaal
zijn binnendoor bereikbaar. Onze entree ligt aan de achterzijde van de scholen.

bso kinderopvang ambacht Adm Ruyterlaan

Admiraal de Ruijterlaan 1 (Dorp)

De locatiemanager is Nicole Marinus
n.marinus@solambacht.nl

Assistent-leidinggevende is Yvonne van Bochove
Telefoon 078 – 6817144
Rechtstreeks telefonisch bereikbaar via: 078-3039434

De locatie aan de Admiraal de Ruijterlaan ligt in de wijk Dorp en is ondergebracht binnen het gebouw van openbare basisschool De Bron.

Locatie01

IJdenhove 236 (Kruiswiel)

De locatiemanager is Annelies Tobé
a.tobe@solambacht.nl

Assistent-leidinggevende is Annemieke Zijderveld
Telefoon 078 – 6820284

Deze locatie ligt in de wijk Kruiswiel, nabij Volgerlanden-Oost, in de buurt van de scholen de Dukdalf en de Tweestroom. Het pand ligt naast het Jeugdspeelpark en beschikt over goede en uitdagende buitenvoorzieningen.

Start typing and press Enter to search