Kinderopvang Ambacht is een stichting zonder winstoogmerk en al bijna 25 jaar dé aanbieder van kinderopvang in Hendrik-Ido-Ambacht. Gedurende deze jaren is er een prima naam opgebouwd als partner voor het (basis)onderwijs, verenigingen en natuurlijk in de eerste plaats als dienstverlener van kinderopvang. Ouders geven een hoge waardering aan de pedagogisch medewerkers en de loyaliteit van klanten met de organisatie is enorm, velen zijn daarom van harte bereid de organisatie bij anderen aan te bevelen.

Kinderopvang Ambacht wil dé speler voor kinderopvang blijven in Hendrik-Ido-Ambacht en heeft de ambitie haar rol uit te bouwen naar een leidende rol binnen het gehele welzijnsveld. Producten zoals Siem (onderwijs opvang 3-jarigen) zullen ontwikkeld (blijven) worden, projecten rond thema’s als gezondheid, ontwikkeling en groei van kinderen geïnitieerd en samenwerking met relevante partijen aangegaan en uitgebouwd worden.

Missie

Een kind ontwikkelt zich maximaal als het plezier heeft. Kinderopvang Ambacht is een kleurrijk en toegankelijk ontmoetingspunt waar kinderen spelen en leren.

Visie

Wij hebben de ambitie de plek te zijn voor kinderen waarbij de focus ligt op plezier, ontwikkeling en innovatie.

Wij faciliteren hierin diverse ontmoetingsplaatsen waar we een breed palet van opvang, activiteiten, speel- en ontwikkelingsprogramma’s aanbieden.
Wij betrekken de directe omgeving van het kind hier actief bij en werken samen met alle lokale partners die zich, net als wij, richten op de groei van kinderen.

Voor de ontwikkeling van onze medewerkers hebben we de Ambacht Academy waar zelfontplooiing en professionele groei centraal staan.

Start typing and press Enter to search