Een kleurrijke ontmoetingsplaats

Kinderen zijn uw grootste bezit, die laat u niet zo maar bij iemand achter. Bij Kinderopvang Ambacht zijn wij daar, tot in de kleinste details, van doordrongen. Alles en iedereen is er op gericht om uw kind in een veilige, prettige huiselijke sfeer de kans te geven plezier te hebben en zich optimaal te ontwikkelen.

Wij begrijpen dat u geen concessies doet als het om uw kind gaat, dat doen wij ook niet en bieden u daarom toplocaties, doorlopend geschoolde medewerkers en flexibiliteit!

Buiten het reguliere programma gaan wij regelmatig naar buiten om de wereld te ontdekken en organiseren vele workshops en activiteiten. Het is onze visie dat een kind zich maximaal ontwikkelt als het plezier heeft. En plezier hebben we, bij Kinderopvang Ambacht!

 

Volop keuze, groot aanbod en geen winstoogmerk

Kinderopvang Ambacht is een stichting zonder winstoogmerk. En dat merkt u! De tarieven die wij hanteren behoren tot de laagste in de regio. De gebouwen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit. De flexibiliteit in pakketkeuze wordt slechts begrensd door pedagogische redenen omdat ook daar voor ons uw kind centraal staat.

Wij kunnen het wel vertellen, maar nog beter is dat anderen u dat vertellen. Jaar na jaar halen wij tevredenheidspercentages van vrijwel 100% bij klantonderzoeken en zijn vele ouders actief in oudercommissies en als ambassadeur. Op onze website kunt u een aantal video’s bekijken van ouders die vertellen hoe zij Kinderopvang Ambacht ervaren.

 

Zelf eerst ervaren?

U bent van harte welkom voor een rondleiding, meer informatie of een persoonlijk gesprek over opvoedingszaken. Op iedere locatie is iemand aanwezig die uw aanspreekpunt is voor alle zaken rondom uw kind. Mocht ze een keer het antwoord niet weten? Dan heeft zij voor u een uitgebreid netwerk van specialisten die u verder kunnen helpen. Ook dát zien wij als onze maatschappelijke taak als stichting. Wij betrekken de directe omgeving van het kind er actief bij en werken samen met alle lokale partners die zich, net als wij, richten op de groei van kinderen.

Dat ontwikkeling bij ons centraal staat? Dat kunt u in alles bij ons herkennen bijvoorbeeld ook doordat wij voor de ontwikkeling van onze medewerkers de Ambacht Academy hebben opgericht waar zelfontplooiing en professionele groei centraal staan. En daar plukt uw kind de vruchten van!

Start typing and press Enter to search