KINDEROPVANG AMBACHT START DINERSERVICE

U bent intensief aan het werk en ineens beseft u: de boodschappen zijn nog niet gedaan en er is te weinig in huis om te koken. Of u gaat na een lange, drukke werkdag naar huis, haalt de kinderen op en heeft eigenlijk helemaal geen zin meer om lang in de keuken te staan. Dan maar iets bestellen of afhalen. Komt dit u bekend voor? Dan biedt Kinderopvang Ambacht vanaf oktober een mooie oplossing voor ouders met kinderen bij Kinderopvang Ambacht: de dinerservice!

Zo eenvoudig als: 1, 2, 3

Soms heb je van die dagen dat je niet aan koken toekomt. “En dan zijn er natuurlijk diverse opties, zoals snackbars, kant-en-klaar maaltijden van de supermarkt of andere fast-food vormen,” weet Marcel van Zuuren van Kinderopvang Ambacht. “Wie echter op zoek is naar een gezond alternatief, moet zeker eens aan onze dinerservice denken.”
Als je voor 12.00 uur een bestelling plaatst via de website kun je die avond lekker en gezond eten. Als ouders de kinderen ophalen staat de maaltijd al voor ze klaar. Nog even thuis opwarmen en… aan tafel! De maaltijden zijn aantrekkelijk geprijsd, want Kinderopvang Ambacht hanteert als stichting uiteraard geen winstmodel.

Samen sterker

Kinderopvang Ambacht is een organisatie die een sterke verbinding heeft met Ambacht en heeft daarom ook nu weer samenwerking gezocht met een organisatie uit de buurt. In dit geval letterlijk buren want Bellissima heeft een Grand Café in de Volgerlanden, vlak naast de locatie Druivengaarde van Kinderopvang Ambacht.
Bellissima kookt voornamelijk volgens de Hollandse keuken en dagelijks staat er iets anders op het menu. Er zijn porties voor volwassenen en kinderen verkrijgbaar.

Intern zijn de reacties al zeer enthousiast. Marcel snapt wel waarom: “Het is snel, kant en klaar, vers bereid en er worden geen conserveringsmiddelen gebruikt. Wij zien dit echt als een toegevoegde waarde. Wij vinden het belangrijk ouders te ‘ontzorgen’. Door onze opvang maken wij het bijvoorbeeld mogelijk dat zij kunnen blijven werken,” antwoordt Marcel. “Maar we willen verder kijken dan standaard en ons verplaatsen in de ouders. Daarom houden we regelmatig brainstorm-sessies met hen om te peilen waaraan zij behoefte hebben. Dat leverde enkele haalbare punten op, waaronder de dinerservice.”

Webwinkel

U kunt vanaf nu terecht bij de speciale webwinkel en nu alvast de eerste dagschotel van woensdag 1 oktober bestellen. Dan gaan we echt van start!

Klik hier om naar de Kinderopvang Ambacht Dinerservice te gaan

Start typing and press Enter to search