Kinderopvang Ambacht is met ruim 130 medewerkers en 5 locaties dé aanbieder van kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in Hendrik-Ido-Ambacht. Ondanks verschillende uitbreidingen is en blijft Kinderopvang Ambacht kleinschalig georganiseerd. De organisatie kenmerkt zich door een goede sfeer en een prettig werkklimaat. Het personeelsverloop is dan ook gering.

Nieuwe pedagogisch medewerkers worden in eerste instantie vaak aangenomen als invalkracht. Als invalmedewerker bestaat de mogelijkheid door te stromen naar een vaste groep door te reageren op een interne vacature. Als medewerker van Kinderopvang Ambacht val je onder de CAO Kinderopvang.

Op dit moment zoeken wij ook nog medewerkers voor onze invalpool. Graag ontvangen wij hiervoor je sollicitatie met CV. Deze kun je mailen naar Personeelszaken, personeelszakenko@solambacht.nl

Stage- en leerlingenbeleid

Kinderopvang Ambacht vindt het belangrijk goed opgeleide pedagogisch medewerkers in dienst te hebben en wil daarom al in het opleidingstraject haar kennis overdragen aan toekomstige medewerkers. Hiertoe hebben wij een stage- en leerlingenbeleid ontwikkeld. Een stagiaire schrijft, eventueel na aanmelding door school, een sollicitatiebrief, waarna een gesprek volgt en er kennisgemaakt wordt met de groep waar de stagiaire wordt geplaatst. Voor de BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) opleiding zijn er afspraken gemaakt met de scholen en kunnen er meerdere stagiaires worden geplaatst.

De leerlingen worden begeleid door de werkbegeleider, een pedagogisch medewerker van de betreffende groep. Onze praktijkopleider bewaakt het leerproces en onderhoudt contacten met de scholen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Saskia van der Steen per email: s.vandersteen@solambacht.nl

Start typing and press Enter to search