zwembso

Zwemmen leren is belangrijk in ons land en tegelijkertijd beseffen wij dat het soms best een opgaaf is om buiten schooltijd of opvang met uw kind zwemlessen te volgen. Daarom hebben wij een speciale ZwemBSO waar kinderen door onze pedagogisch medewerkers naar het zwembad gebracht worden waar ze door bevoegde zweminstructeurs les krijgen voor hun A en B diploma’s.

Wij starten twee á drie keer per jaar met een nieuwe groep voor de ZwemBSO. De 2 vaste data hiervoor zijn de maanden januari en september. U kunt uw kind aanmelden, wanneer hij/zij 5 jaar of ouder is. Als u uw kind heeft aangemeld krijgt u een bevestiging van uw aanmelding. Zodra er plek is voor uw kind wordt u hierover geïnformeerd.  Aanmeldingen worden behandeld op datum van binnenkomst, er kunnen maximaal 24 kinderen deelnemen.  Aanmeldingen die daarna binnen komen, worden op een wachtlijst geplaatst.

De lessen voor diploma A en B zullen plaatsvinden op dinsdag en donderdag van 16.00-16.30 uur. U kunt uw kind dan ook alleen opgeven voor de ZwemBSO als u ook deze twee dagen gebruik maakt van de BSO. Mocht u alleen de dinsdag of alleen de donderdag afnemen, maar toch gebruik willen maken van de ZwemBSO, dan dient u zelf het brengen en ophalen van uw kind te regelen naar het zwembad op de dag waarop u geen BSO afneemt.

Uw kind zal onder begeleiding van een pedagogisch medewerker gehaald worden op de BSO-locatie en naar het zwembad worden gebracht. De pedagogisch medewerker zal de groep begeleiden tot in het zwembad en ze daar overdragen aan de zweminstructeur. Na de zwemles zal de pedagogisch medewerker de kinderen helpen met afdrogen en aankleden en worden de kinderen weer terug gebracht naar de BSO-locatie.

De kosten voor de lessen bedragen:

  • Een leskaart voor 8 lessen €63,50
  • Proefzwemmen €13,50
  • Diplomazwemmen €25,50,-

Voor de organisatie/ vervoerskosten brengen wij u maandelijks € 35,77 in rekening. Als u één dag gebruik maakt van de zwemBSO zullen de vervoerskosten gehalveerd worden, € 17,89.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rik van Leeuwen: r.vanleeuwen@solambacht.nl

Inschrijfformulier Zwem-BSO

Inschrijfformulier Zwem-BSO
Bezig met versturen

Start typing and press Enter to search